Doe mee aan de Verkerkloop 2018!

SAMEN genieten met de verschillende generaties
SPORTIEF de grenzen verleggen
SUPPORTEN van een goed doel en daarmee Zwijndrecht

Op woensdag 16 mei is de 41e editie van de Verkerkloop in Zwijndrecht. Een loop die elk jaar duizenden mensen trekt uit Zwijndrecht en omgeving. Hoe geweldig is het om als kerk hier onderdeel van te zijn en mee te doen aan dit mooie Zwijndrechtse event!

Het zou te gek zijn om samen met de verschillende generaties, jong en oud, man en vrouw mee te lopen en zo onze sportieve grenzen te verleggen. Om dit samen te benadrukken zullen we in dezelfde shirtjes lopen en supporten we samen met een mooi sponsorbedrag het goede doel.

Je kan er voor kiezen om individueel de 5 of 10 km te lopen. Hiervoor betaal je 15 euro inschrijfgeld en daarvoor regelen wij je inschrijving, krijg je een shirtje en sponsor je daarmee direct nog het goede doel. Daarnaast kan je ook inschrijven als team (max. 5 mensen) en dan is het inschrijfgeld 200 euro per team. Ook dan regelen wij je inschrijving, een shirtje en sponsor je mee voor het goede doel.

Wil jij mee gaan doen met de Verkerkloop dan kan je nu direct via onderstaande aanmeldingsformulier opgeven. Je krijgt dan een mail met daarin nog meer informatie. Heb je eerder nog vragen dan kan je altijd mailen naar joelvogel46@gmail.com

Succes met de voorbereiding!

AANMELDEN