NY doet aan NL Doet

Miriam Blog

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Van 9 op 10 maart hebben we na de Youthnight een Sleep-Overparty voor alle jongeren van Nehemia Youth boven de 16. Na een goede nacht slaap lijkt het ons gaaf om mee te doen aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland : NL doet! Op 9 en 10 maart kunnen er verschillende klussen aangemeld worden die dan door vrijwilligers ingevuld kunnen worden. Ook in Zwijndrecht wordt dit initiatief vorm gegeven en als kerk willen we graag met jong en oud meedoen om tot zegen te zijn voor onze omgeving.

Aandacht verbindt

We hebben de afgelopen tijd als kerk stil gestaan bij ‘Aandacht verbindt’ en dit is een mooie mogelijkheid om hier praktisch handen en voeten aan te geven. Het idee is om op zaterdag 10 maart met zoveel mogelijk gemeenteleden mee te helpen aan diverse vrijwilligersprojecten in Zwijndrecht.

Programma

In de ochtend zullen we gezamenlijk starten in Nehemia en daarna zal iedereen uitgaan naar de verschillende projecten. Aan het einde van de dag zullen we de dag ook weer gezamenlijk afsluiten. Ga ervanuit dat het programma ongeveer van 9.00u tot uiterlijk 18.00 duurt.

Projecten:

We hebben contacten met verschillende organisaties waar we verschillende projecten kunnen uitvoeren op die dag. We zijn hier verder nog mee in gesprek naar wat er mogelijk is. Dit ligt natuurlijk ook aan het aantal van jullie die meegaan doen. Dus het zou ons helpen wanneer je alvast aangeeft beschikbaar te zijn voor die dag. Het zal gaan om projecten waar geklust gaat worden, het aanleggen van een tuin bij een gezinshuis en het bereiden van een lunch in een verzorgingshuis. En zo zullen er nog meer projecten gevonden gaan worden. Weet jij mensen of organisaties die geholpen zouden zijn met een aantal vrijwilligers op deze dag dan kan je dit mailen naar: joelvogel46@gmail.com en dan kunnen wij contact met ze opnemen.

Voor de voorjaarsvakantie zal er meer bekend zijn over welke projecten er precies beschikbaar zijn. Nu kan je hieronder in onderstaand aanmeldingsformulier aangeven voor wat voor project je ingezet kan worden.

Laten we samen aandacht hebben voor de wereld om ons heen en met ze verbinden door een steentje bij te dragen!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN